Je financiën op orde

Wil jij ondernemen zonder je zorgen te maken om de administratieve rompslomp?

Zo gaan wij te werk

Accountant Arnhem

Ben jij een ondernemer die graag meer tijd over wil houden voor het runnen van jouw bedrijf? Heb je er genoeg van om grote delen van je dagen bezig te moeten zijn met de administratie, maar heb je niet de middelen om hier iemand fulltime voor in dienst te nemen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen op Finrex.nl. Door jarenlange ervaring op het gebied van accountancy in combinatie met een moderne wijze van boekhouden verzorgt ons bedrijf voor een divers scala aan ondernemingen de administratie. Wil jij ook je administratie op moderne, inzichtelijke wijze geregeld hebben en hier zelf niets voor hoeven te doen? Neem dan contact met ons op!

Accountancy in Arnhem

Als jij ertoe besluit om je administratie uit te besteden aan Finrex, dan zul je al snel de voordelen hiervan merken. Niet alleen geef je een grote hoeveelheid werk uit handen, je kunt er dan ook zeker van zijn dat je administratie geregeld wordt door professionals met vele jaren ervaring. We organiseren en onderhouden jouw boekhouding, maar staan ook klaar om bijvoorbeeld je salarisadministratie of belastingaangiftes voor je te verzorgen. Allemaal zaken die je als ondernemer veel tijd en stress kosten. We organiseren alles voor je en maken hierbij gebruik van slimme software en apps. Hierdoor heb je zelf, op elk gewenst moment inzicht in het financiële reilen en zeilen van je bedrijf, zonder daar zelf tijd en energie in te hoeven steken! Als accountantskantoor in Arnhem staan we klaar om je duidelijk inzicht te geven in je administratie.

Meer weten over ons accountantskantoor in Arnhem?

Finrex is een accountant voor Arnhem die er graag voor zorgt dat je altijd op de hoogte bent van je financiele situatie. We zetten alles zodanig voor je neer zodat je helemaal geen zorgen meer hoeft te maken over of alles wel perfect is geregeld. Dankzij de systemen die we gebruiken kun je waar en wanneer je maar wilt bekijken hoe jouw bedrijf er voorstaat. Wil je meer weten over onze accountancy, neem dan contact met ons op via 06-48500921 of neem een kijkje op deze website. 

365 dagen per jaar financieel inzicht

Contact opnemen?

Bel ons op +31 6 485 00 921 of mail naar info@finrex.nl

Focus je op wat echt telt

Omdat je je als ondernemer moet kunnen richten op wat echt telt, krijg je bij ons een plan, advies en inzicht.

Contact opnemen

Werkwijze

Altijd actueel inzicht in je financiële situatie

Wij hechten grote waarde aan persoonlijke aandacht

Ontzorgen van je adminstratie

Vast bedrag per maand, dus geen onverwachte kosten

Onze werkwijze