Onze werkwijze

Start

Een samenwerking begint natuurlijk altijd met een kennismakingsgesprek en een kop koffie. Tijdens dit gesprek brengen wij jouw wensen in kaart. Vervolgens kiezen wij samen het pakket dat daar het beste bij aansluit en dan gaan wij voor je aan de slag. 

 

Ontzorgen

De volgende stap is het inrichten van de administratie. Wij doen je volledige boekhouding, salarisadministratie en belastingaangiftes. Wij zorgen voor jouw administratie, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming.

Moderne software

Hoe wij dit doen? Wij werken met de modernste online software. Zo worden bank- en salarismutaties automatisch ingelezen en facturen via een handige app en webtool rechtstreek geboekt in je administratie. 

 

Actueel inzicht

Met onze slimme software presenteren wij in een handomdraai waardevolle financiële informatie over je onderneming. Hierbij kun je denken aan inzicht in de hoogte van de winst, maar bijvoorbeeld ook inzicht in de te verwachten BTW afdracht. Kortom, alle voor jou relevante cijfers altijd bij de hand, zodat je weet waar je staat en welke keuzes je kunt maken.

Vaste prijzen

Als klant wil je hulp bij het inzichtelijk maken van de administratie. Daarnaast wil je ook duidelijkheid over wat dit je gaat kosten. Precies hierom werken wij met verschillende pakketten, waarin duidelijk staat omschreven welke werkzaamheden tegen welke prijs worden aangeboden. 

Persoonlijke aandacht

Heb je tussentijds toch nog vragen, dan staan wij altijd voor je klaar. Jouw verwachtingen en wensen bepalen immers je bedrijfsvoering en daarmee ook onze aanpak. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, mail en chat voor alle vragen over jouw administratie.