Je financiën op orde

Wil jij ondernemen zonder je zorgen te maken om de administratieve rompslomp?

Pakket Directeur

Wil jij de administratie van je onderneming goed geregeld hebben? Wij helpen je graag vooruit door het verzorgen van jouw administratie en belastingzaken. Door onze dienstverlening en door met jou mee te denken kan jij je focussen op waar jij goed in bent. De administratie kost jou nog maar een minimale inspanning, maar het levert jou wel alle voordelen op. Op basis van de inzichten die je administratie geeft zullen wij je actief adviseren over keuzes die op je afkomen als ondernemer.

Wij nemen de boekhouding, salarisadministratie, jaarrekening en fiscale aangiftes professioneel uit handen tegen een vaste lage prijs. Elk jaar stellen wij jouw jaarrekening op en daarbij verzorgen wij ook de notulen en publicatiestukken, en deponeren wij deze bij de Kamer van Koophandel.

Vanaf € 175 per maand worden de volgende fiscale en administratieve werkzaamheden die bij een administratie komt kijken door ons uitgevoerd:

  • ontzorgen van de administratie
  • verzorgen van de aangiften BTW
  • verzorgen van de aangiften inkomstenbelasting
  • verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting
  • opstellen en bespreken van de jaarcijfers
  • opstellen van de publicatiestukken
  • een eigen online dashboard
  • toegang tot je eigen digitale archief
  • onbeperkt contact via telefoon, mail en chat

Overstappen met jouw huidige administratie naar Finrex verzorgen wij gehéél gratis.

Wil je nader met ons kennismaken en kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat dan je gegevens achter. We nemen direct contact met je op.


Online dashboard

De online dashboard geeft jou actuele informatie zodat je altijd financieel inzicht hebt van jouw onderneming. In de dashboard wordt financiële informatie uit het boekhoudsysteem vertaalt naar heldere managementinformatie. Zo kan je één oogopslag zien welke facturen nog niet betaald zijn, hoeveel omzetbelasting je deze periode moet betalen en weet je altijd hoe je onderneming ervoor staat zodat je snel keuzes kunt maken.

Eigen digitale archief

Met behulp van je eigen digitale archief van al je facturen en bonnetjes, voldoe je aan de wettelijke bewaarplicht om je administratie 7 jaar te bewaren. Met de vele zoekmogelijkheden is het opzoeken van een factuur zeer gemakkelijk. Daarnaast zijn al onze systemen aan elkaar gekoppeld waardoor je vanuit je dashboard tot op de factuur kunt doorklikken.

Werkwijze

Altijd actueel inzicht in je financiële situatie

Wij hechten grote waarde aan persoonlijke aandacht

Ontzorgen van je adminstratie

Vast bedrag per maand, dus geen onverwachte kosten

Onze werkwijze