Je financiën op orde

Wil jij ondernemen zonder je zorgen te maken om de administratieve rompslomp?

Pakket Starter

Net gestart? In de opstartfase van je bedrijf heb je waarschijnlijk je handen vol aan je onderneming. Het bijhouden van een administratie is door de overheid verplicht en voor velen een last, maar het geeft je ook veel inzicht waarmee je de beste keuzes kunt maken voor je groeiende onderneming.

Wij helpen je graag vooruit door het verzorgen van jouw administratie en belastingzaken. Hierdoor kan jij je focussen op waar jij goed in bent. Door gebruik te maken van onze diensten kost de administratie jou nog een minimale inspanning, maar het levert jou wel alle voordelen op! Op basis van de inzichten die je administratie geeft zullen wij je actief adviseren over keuzes die op je afkomen als starter.

Voor € 95 per maand* worden de volgende fiscale en administratieve werkzaamheden die bij een administratie komt kijken door ons uitgevoerd:

  • ontzorgen van de administratie
  • verzorgen van de aangiften BTW
  • verzorgen van de aangiften inkomstenbelasting
  • bespreken van de jaarcijfers
  • onbeperkt contact via telefoon, mail en chat

*) Dit pakket is van toepassing tot 100 facturen per jaar

Wil je meer informatie? Klik dan hier en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


NOvAA, de Nederlandse Orde van Accountants-Administratieconsulenten, stelt dat het onderschatten van de boekhouding een van de belangrijkste redenen is waarom veel jonge ondernemers binnen drie jaar stoppen:

"De grootste valkuil voor starters blijkt te zijn dat de basiskennis onvoldoende is. Één op de drie AA-Accountants gaf aan dat beginnende ondernemers zich niet goed voorbereiden op boekhouding, belasting en administratie. Bovendien laten zij zich vaak adviseren door mensen zonder de juiste deskundigheid." 

Werkwijze

Altijd actueel inzicht in je financiële situatie

Wij hechten grote waarde aan persoonlijke aandacht

Ontzorgen van je adminstratie

Vast bedrag per maand, dus geen onverwachte kosten

Onze werkwijze