Je financiën op orde

Wil jij ondernemen zonder je zorgen te maken om de administratieve rompslomp?

Zo gaan wij te werk

Administratiekantoor Nijmegen

Ben jij op zoek naar een administratiekantoor voor jouw onderneming in Nijmegen? Een bedrijf waar men niet alleen alles weet van het bijhouden van een bedrijfsadministratie, maar waar men alles weet van persoonlijk contact onderhouden met de klanten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Finrex werken mensen met een jarenlange ervaring op het gebied van administratie, die jou deze taak graag uit handen nemen. 
 

Een administratie in Nijmegen voor uw bedrijf

Zoek jij een administrateur in Nijmegen, die je graag helpt met het bijhouden van de administratie van je bedrijf? Dan horen wij graag van je. We denken dat een samenwerking altijd begint met een goed gesprek met onze klanten. Onder het genot van een kop koffie nemen we de mogelijkheden dan ook graag een keer met je door. Als je besluit in zee te gaan met ons administratiekantoor voor Nijmegen, dan gaan wij aan de slag met het inrichten van jouw administratie. We doen niet alleen de boekhouding voor je bedrijf, maar zorgen ook voor de salarisadministratie en belastingaangiftes. Dit doen we allemaal met de meest moderne software voor het beste overzicht.
 

Uw administratie in Nijmegen door Finrex laten doen

Als administrateur voor Nijmegen en omstreken hebben we veel ervaring met het verzorgen van de administratie van bedrijven. We nemen je alles op dit gebied uit handen, zodat jij je gewoon bezig kunt houden met je bedrijfsvoering. Dankzij onze app en webtools heb jij altijd, maar je maar wilt, overzicht van wat er allemaal speelt bij jouw bedrijf op financieel gebied. Je ziet dan meteen hoe het is gesteld met de winst van je bedrijf. Je betaalt hiervoor bij ons iedere maand een vast bedrag. Je hoeft zodoende niet bang te zijn dat er opeens een onverwacht bedrag wordt afgeschreven. Meer weten? Neem daarvoor gewoon even contact met ons op!
 

365 dagen per jaar financieel inzicht

Contact opnemen?

Bel ons op +31 6 485 00 921 of mail naar info@finrex.nl

Focus je op wat echt telt

Omdat je je als ondernemer moet kunnen richten op wat echt telt, krijg je bij ons een plan, advies en inzicht.

Contact opnemen

Werkwijze

Altijd actueel inzicht in je financiële situatie

Wij hechten grote waarde aan persoonlijke aandacht

Ontzorgen van je adminstratie

Vast bedrag per maand, dus geen onverwachte kosten

Onze werkwijze