Je financiën op orde

Wil jij ondernemen zonder je zorgen te maken om de administratieve rompslomp?

Zo gaan wij te werk

Administratiekantoor Zevenaar

Het bijhouden van de administratie voor je bedrijf is een flinke klus. Per slot van rekening is het zo dat er heel wat bij komt kijken om alles helemaal perfect in beeld te brengen. Zeker als je bedrijf wat groter is kun je er praktisch een dagtaak aan hebben om alles zo goed mogelijk bij te houden. Maar… Hoe moet het dan met je bedrijfsvoering? Zou je niet veel liever gewoon je aandacht besteden aan datgene waar je goed in bent? Dat kan met Finrex. Finrex is een administratiekantoor voor Zevenaar die graag alle administratieve rompslomp uit handen neemt.
 

Je administratie in Zevenaar laten doen door Finrex

Als administrateur voor Zevenaar hebben we veel ervaring op het gebied van alles wat met een bedrijfsadministratie te maken heeft. Laten we beginnen met een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. We stellen een plan op om jouw administratie helemaal vlekkeloos te kunnen doen, waarna jij een van onze pakketten kiest. Hierna gaan wij aan de slag met het doen van je boekhouding, maar ook met je salarisadministratie en het doen van belastingaangifte. Allemaal van die klusjes die jij graag uit handen geeft tegen ons scherpe tarief
 

Aan de slag met ons administratiekantoor voor Zevenaar

Als wij je administratie doen, dan hoef jij hier niet meer naar om te kijken. Je hebt altijd inzicht in hoe jouw bedrijf er financieel voorstaat. Dit bekijk je door middel van onze eenvoudige app, of met onze webbased tools. Je kunt dan altijd eenvoudig aanpassingen maken als je merkt dat deze nodig zijn. We vertellen je graag alles over ons bedrijf en de diensten die we voor je kunnen uitvoeren in een persoonlijk gesprek. Je kunt natuurlijk ook altijd even de overige pagina's van onze website bekijken voor meer informatie. 
 

365 dagen per jaar financieel inzicht

Contact opnemen?

Bel ons op +31 6 485 00 921 of mail naar info@finrex.nl

Focus je op wat echt telt

Omdat je je als ondernemer moet kunnen richten op wat echt telt, krijg je bij ons een plan, advies en inzicht.

Contact opnemen

Werkwijze

Altijd actueel inzicht in je financiële situatie

Wij hechten grote waarde aan persoonlijke aandacht

Ontzorgen van je adminstratie

Vast bedrag per maand, dus geen onverwachte kosten

Onze werkwijze