Je financiën op orde

Wil jij ondernemen zonder je zorgen te maken om de administratieve rompslomp?

Boekhouden anno 2020? Boekhouden anno Finrex!

Wil je liever bezig zijn met ondernemen dan druk zijn met je boekhouding? Wil je niet maanden hoeven wachten op een jaarrekening, maar een actuele online boekhouding, zodat je weet waar jouw bedrijf op dit moment staat. Bij Finrex kan dit!

Gedateerd boekhouden, niemand wil het, nog teveel mensen doen het..

Veel ondernemers boeken nog zelf en houden hun gehele administratie zelf bij. Dit kost veel tijd, een volle papierbak en een foutje is zo gemaakt. Hierdoor ben je niet alleen veel tijd kwijt, maar betaal je mogelijk ook teveel, of juist te weinig belasting, met alle mogelijke gevolgen van dien. Een risico van het opstellen van jaarrekeningen een jaar of twee jaar na het boekjaar is bovendien dat het jou aan elk actueel financieel inzicht ontbreekt. Dit is waarschijnlijk iets dat jij als ondernemer ziet als iets ‘’dat er nu eenmaal bij hoort’’. Waarom? Vaak omdat men gewoon niet beter weet. Na het lezen van dit artikel weet je echter wel beter. Deze manier van boekhouden is namelijk tijdrovend, inefficiënt en ook nog eens erg gedateerd.

Boekhouden anno Finrex

Bij Finrex vinden wij het belangrijk om mee te groeien met hedendaagse moderne ontwikkelingen. Daarom is binnen ons bedrijf ook de financiële administratie op moderne en efficiënte wijze geregeld. Ondernemers leveren facturen digitaal aan en wij verzorgen de rest. Hoe wij dit doen?

Nooit meer zelf boekhouden

Voor iedere klant hebben wij een beveiligde online boekhoudomgeving. Je facturen mail je naar je eigen unieke e-mailadres. De facturen komen op deze manier direct in je online boekhouding terecht. Deze worden verwerkt en in jouw digitale archief geplaatst. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een computer, een smartphone, een scanner, een e-mailadres en enkele minuten per maand van je tijd.

Geen papierwerk meer

Een papieren archief is verleden tijd. Alle gegevens staan bij ons namelijk veilig opgeslagen in een overzichtelijk digitaal archief in de cloud. Je hebt geen ruimte meer nodig voor kasten vol ordners op kantoor, maar wel volledig overzicht van je facturen en je cijfers binnen handbereik.

Online dashboard

Het online dashboard van Finrex biedt inzicht in de actuele, financiële cijfers van jouw onderneming, middels grafieken, diagrammen, overzichten en rapportages die je in één keer kunt overzien. Je ziet direct wat er speelt, hoeveel winst je hebt behaald, hoeveel belasting je moet betalen en welke acties je kunt ondernemen. Je hoeft dus niet meer maanden (of zelfs nog langer) te wachten op een jaarrekening.

Scherpe tarieven

Juist door gebruik te maken van moderne software, kunnen wij onze werkzaamheden aanbieden tegen scherpe tarieven en is je boekhouding uitbesteden aan Finrex ook uit financieel oogpunt zeer aantrekkelijk. 

 

Wil jij ook graag jouw administratie uit handen geven, zelf niet meer hoeven te boeken en actueel inzicht in je cijfers of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.