Je financiën op orde

Wil jij ondernemen zonder je zorgen te maken om de administratieve rompslomp?

Zo gaan wij te werk

Boekhouder Arnhem

Het is voor bedrijven niet eenvoudig om een goede financiële administratie bij te houden. Hier komt namelijk nogal wat bij kijken. Zeker als je wil dat je altijd een duidelijk beeld hebt van hoe je bedrijf ervoor staat, zul je flink aan de slag moeten om alles goed bij te houden. Maar, als ondernemer heb je hier eigenlijk helemaal geen tijd voor. Je wil dat jouw bedrijf zo goed mogelijk draait en dan zit je er niet op te wachten om niet al je tijd te kunnen besteden aan waar het om gaat. Finrex is een boekhouder voor Arnhem die graag voor jou alles duidelijk op een rijtje zet, zodat jij zonder administratieve rompslomp altijd kunt zien hoe je bedrijf ervoor staat.
 

Je boekhouding in Arnhem laten verzorgen

Ons boekhoudkantoor in Arnhem staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw administratie helemaal in orde is. We beginnen met een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie. We bespreken jouw wensen en kiezen hier een pakket bij dat helemaal bij jouw bedrijf past. Hierna gaan we aan de slag met het in kaart brengen van je gehele boekhouding, salarisadministratie en belastingaangiftes. We gebruiken hier de meest moderne online software voor. Voordeel hiervan is dat jij ook direct inzicht hebt in wat er op financieel gebied allemaal met je bedrijf gebeurt.
 

Voordelen van ons boekhoudkantoor in Arnhem

Als jij aan de slag gaat met Finrex, dan brengt dit allemaal voordelen met zich mee. Je werkt dan samen met mensen die verstand van zaken hebben en die er altijd voor zorgen dat jij een actueel beeld hebt van hoe je bedrijf ervoor staat. Met behulp van onze slimme software kun je overal en altijd checken wat het financiële plaatje is. Dit altijd tegen een vaste, maandelijkse prijs. Je krijgt hierbij persoonlijke aandacht van ons. We staan altijd voor je klaar als je vragen hebt of als je jouw pakket aan wilt passen. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.
 

365 dagen per jaar financieel inzicht

Contact opnemen?

Bel ons op +31 6 485 00 921 of mail naar info@finrex.nl

Focus je op wat echt telt

Omdat je je als ondernemer moet kunnen richten op wat echt telt, krijg je bij ons een plan, advies en inzicht.

Contact opnemen

Werkwijze

Altijd actueel inzicht in je financiële situatie

Wij hechten grote waarde aan persoonlijke aandacht

Ontzorgen van je adminstratie

Vast bedrag per maand, dus geen onverwachte kosten

Onze werkwijze